Ingen kväll är den andra kvällen lik, eller?

Hallå alla trgona läsare!

Igår (måndag) var jag och några av de andra fölen på fest. Kvällen var ganska trevlig och det fanns många ansikten man kände igen. Temat var maskerad vilket ledde till att de flesta människorna var utklädda. Nåväl, här kommer bilder! Fotografen är oftast jag själv, Munken, därav den taskiga bildkvalitén
.




//Munken

Var är alla mina hestar?!

När jag äntligen nådde mitt mål upptäckte jag att alla mina hestar var borta! Dessa grävlingar! var det första jag tänkte. Vägen hem var en enda lång fest, nu när jag äntligen har blivit av med mina hestar så är jag fri.
Saker jag ska göra:
  • Gräva ett stort hål på baksidan.
  • Spotta från andra våningen.
  • Fiska med Morbror Arthursson.
Denna fria man jag blivit, vill jag att alla ska bli. Ett barn ska inte gråta, en man ska inte lida, en hest ska inte vila.
Gör som jag:
  • Dunka ganska regält på barnets rygg.
  • Lita på ditt inre.
  • Släpp hestarna fria.
// Räk

image6

Ruben och hans legoknektar

Det första Ruben tänkte när han såg gestalterna var det här kommer aldrig funka!? han hade ju bara fyra och en halv legoknekt. Rubens uppgift var att ta sig förbi de flesta murarna på norra halvklotet, det skulle självklart bli svårt men inte helt bryskt. När de två dvärgarna vissade dörren sprang han mot öppningen och han precis in i german riket. Med tanke på hans makt traskar han rakt igenom riket med sina lekoknektar. Han har länga varit jagad av Ralle Bukvist. Ruben vet att han inte kan stoppa Ralle, så han tog sig till Kargen som ligger två longetud förbindelse ifrån valdemars torpudde. Där gömde sig Ruben i 4.44 timmar....


Det jag vill säga är när det blir jobbigt tänk på refrängen

// Myr

Boston tea party - överraskande mästerligt program

Satte mig framför tv:n för en timme sedan för att mätta min hungriga mage med kycklingfilé och potatisklyftor. (mycket gott måste jag säga)
När tv:n gick igång zappade jag lite mellan kanalerna, såg jag Boston Tea Party, programmet med Filip och Fredrik(se bilden). Det var första gången jag såg det och jag blev positivt överraskad. Dem har utvecklat programmet från tidigare produktioner genom att ha en sorts expertpanel utav läkare, historiker, fysiker, psykolog och statsvetare som var med och disskuterade. Det kan låta tråkigt, men om ni någon gång har träffat några utav hästarna (läs mästarna), så kan ni ge er sjutton på att detta program håller sjuka klass som dessa hästar (läs mästare).

Programmet får en 4 av 5 totalt sett i underhållning
I sjukfaktor får den hela 5 av 5! Rekomenderas av mig!



//Munken



PS. Om ni inte vet vilka Filip och Fredrik är, kan ni läsa på er hemläxa över höstlovet på den här sidan: http://sv.wikipedia.org/wiki/Filip_Hammar_och_Fredrik_Wikingsson

skridskor, skor och ej fångenskap.

I afton dans.

Aktierna går bra och listorna vänds.
Att snöra på sig ett par skridskor och sedan bruka dom med rätt kraft är känslan alla små gossar drömmer om innuti den invaggande rummet med dom blå väggarna. När sedan kraften tagit slut och få snöra av sig patrasket finns det få känslor som denna som kan jämföras med lidande. Vi talar om vust.
När sedan skirdskorn förts av kan tårna slinka fram.

Jorden där jag bor är torkad torv. Individen har själv valt att placera den där.  Det där med lov är skönt. Lov kan beskrivas med ej fångenskap. Alltså ej fången, bunden till något samfund. Vore det då inte skönare att skite i resten...? Frågan kan formuleras på 4 vis: hest och väst.

Situationskomisk som man kunde varit sitter man här beskriver 3:e aktiva verb för främmling och gammelman som rest från dom klibbiga bergen till ny forn öst för att viska saken som aldrig hördes.

//Gnep

Snett

Har du någon gång tänkt på hur snett allting är?
Jag var ute idag och såg många små filurer som jag tyckte såg lite annorlunda ut, tant, stång, pinne och räv. Men tack för det så finns det en sak du inte kan missuppfatta, allting är ofta snett och det medför oftast att raka saker är mycket rakare.

/Snearnas upptäckare från Öststaterna.



"Norr byggdes inte under ett sekel, inte heller under huden vi har"

Halvan och hans

För att citera den mäktige Herodes: en örn utan vingar kan icke flyga och ser förbenat dum ut!

Efter en dag som kan gemföras med fan själv så....  (dagens bakverk är kumminmunk)
sket det sig några steg extra och fan själv la en redig plaffa saliv på min högra kind.
Jag la revbenen på ryggen och tog en saftig tugga av barken på fruksamhetens träd,
det smakade illa men endå mäkt.
med bark mellan tänderna å snusk i mjälten begav jag mej till drömmanas land
gammelman stog på himalias topp med en röd flagga i näven och svett i pannan och läste dikter han och lilleman skrivit på vägen dit
en bra dröm

/vest

MUNKAR!

En munk sitter aldrig fel, på morgonen, i skolan, efter skolan eller varför inte på kvällskvisten.?
Munken kan förknippas med förvildade hästar fast med mer ursprung från folket från öst . Med denna arom och smarriga utstrålning kan denna längtan inte motstå att unna sig ett sådant bakverk efter en tuff skoldag. Jag är säker på att en bitter liten hest inte skulle säga ner till nåt liknande och då tar jag även hänsyn till arabhästen med engelskt fullblod. För att kunna avancera i denna stafett ska man kunna tåla en smärta i kampskalan och även bära en arbetarväst med praktiskt regnskydd och ett ytligt broderat märke.

Med detta vill jag framhäva ett budskapp att ta vara på det man har och inte chansa!


//Räk


Myrs tankar

tjaba tjena hallå!! nu är de dags för myrs jaävligt ointressanta tankar. ( men viktiga)

Nått som jag verkligen stör mig på är alla jävlar som säger att inte kan, men i självaverket kan. Ett exempel är när alla pluggisar säger innan ett prov att inte kan nått och har inte pluggat nått. Jo visst ni har verkligen inte pluggat...!  man kan ju först kolla på deras betyg efter grundskolan . De ha ca 300 poäng minst. Nu när de nu sagt att de inte har pluggat nånting så får ändå MVG! när man väl frågar dom varför de sa att de inte kunde nått säger de " jag hade faktist inte pluggat". De verkliga svaret lyder " jag satt upp varje kväll i två veckor o pluggade ekvationer, o hann inte sitta vid msn o skriva om mitt OTROLIGT  tråkiga liv". skärpning! erkänn att du kan ämnet o tror att man kommer få MVG, de är inget konstigt med de!?.


Myrs lista

 INNE:
  • Vin 
  • Munkar ( både bakelsen o den männskliga munken )
  • Leka
UTE:
  • Cider
  • Gammla klockor
  • Förstora strumpor
Spring till stallet // Myr

Fly från makten!

Fly från makten illa kvikt, helst med häst och vagn.
  • Fly från makten
  • politik är inget för oss
  • jan gylloj ska en gång få skriva om oss.
  • Häst som färdmedel
  • palstenackor med rotpallt.
  • Vem kan förtvivla?
  • blogga kan alla. oavsett land
  • alla kan sega - obalans i kvinnans kön.

        // Gnep


I hoppet om tron, förändring är nu här! Tillfälligt?

Varje Onsdag, ja kanske till och med varje dag för några av oss äter vi utav detta i skolans matsal, nämligen fil och flingor. Denna tradition bröts idag på ett häpnadsväckande vis, när jag och en av hästarna upptäckte förändringen, den stora förändring som vi länge hoppats på, men inte vågat tro på. Vem kunde ana att vi, just denna dag skulle få en annan fil (det var yoghurt förresten), av smaken Jordgubb. När jag och och mitt föl upptäckte detta blev vi helt exhaltherade och slängde utan någon som helst tvekan vår nyupphällda fil i papperskorgen, för att istället ta ett lass av den nya yoghurten. Smaken var över godkänt, krämig, men kanske lite för mastig? Vi blev iallafall mer mätta än vad vi hade kunnat ana. Som tur var så hann just vi ta av yoghurten innan den tog slut, ty inte många fick smaka av denna sensationella förändring.

Vågar vi hoppas på fler överraskningar?
Det vill vi gärna.
image3
En bild på det oförglömliga ögonblicket. (Notera att det står yoghurt endast på den ena byttan, fast det är samma (?) innehåll i dem båda)

// Styrelsen

Frasse!

Med tanke på denna frihet och mitt förtroende för denna grupp har bestämt mig för att skrubba yta. Med längtan efter nästa YOUGURT och matupplevelser utöver de vanliga, tror jag ni ska lägga ansvaret på mig och därmed känna känslan av lugn och frihet. Jag vill inte förhastas och förkänna nån press, men med detta material tror jag vi kan klara av frasse och gänget.




//Räk

klämmig

  • Med tanke på att vi nu etablerat oss som en av Sveriges mest älskade bloggar vill vi ta tillfället i akt att vädra lite åsikter, håll till godo


  • Vi är trogna djur-ovänner och i synnerhet ogillar vi låga taxar och småfåglar
  • Vi skulle tacka ja om någon erbjöd oss att ta över skeppet FREJA
  • Vi siktar på korpen
  • Vi tycker att de är bättre att prata
  • Vi vänder på Rosa-Bandet för att fortydliga att vi stöder kampen mot hängpattar
  • Vi har endast den här bloggen i vetenskapligt syfte
  • Vi gillar att gå 3-och-3 eller 7-och-1 i nödfall
  • Vi är övertygade om att gamelman kommer att dö i joggingskor
  • Vi avskyr Djur barn och människor
  • Vi har alla spenderat vår pension på att Carolina Clyft är dopad
  • Vi tycker att det är dax att någon rustar upp stadckars Lidingö
  • Vi har olika åsikter hudvida fred är bra eller inte
  • Vi tycker alla att vi är skrämmande lika Oprah Winfrey
  • Vi är överens om att vinylskivan är ute

    //Vest



fortfrukter och munkar

Att ta ton i en blogg, kan vara som att gymma med en häst. Ingen vet hur det slutar!!
fortfrukt, även kallad rotfrukt är frukten som saknar rot. Roten växte men kom aldrig längre. Fortfrukten odlas aldrig. Det finns få mästare som har sådant sug och fest med forter.
När en mästare saknar fortkraften är det inte så mycket som händer till skillnad från när en lärynge (lärjunge kommer senare). När läryngen inte får i sig tillräckligt med saft och stänger från forten kan den inte utbildas och vidare skapas på så vis som en mästare har gjort. Dom kan bland annat få innåt stående katter i huset eller snea skjortstenar.
När den första mästaren år "för länge sen" inte fann den kraft och vest han behövde få ut utan fortfrukten vart han en blandras och fest och duf.
När palltarna senare försökta föra bort mästarna, jaa, då vart det endast pallton och palltan kvar.
Båda gick till mäster dalen för att återförenas med oss. Enda sen dess har ingen munk tjafsad med dom från öst, väst eller seft!

//Gnep

Mästarna

Bloggen handlar om dom åtta mästarna som träffades vi mötet då inget bestämdes. Sen gick vi skilda vägar förbi trädet men på andra sidan återförenades vi. Att någon som oss skulle kunna tänka något sådant är så overhört makabert. Vi har hållt ihop sen dess och denna kraft och sammanstrålning kan ej brytas och ingen och inget kan hindra oss. NU ÄR VI HÄR!


RSS 2.0