Dagens klipp 16/4 & 17/4

Vi är ledsna för att vi uppdaterar så dåligt men det får bli så nu. Mycket annat att fixa, typ öl och fest. Är det ens några som läser bloggen?

17/4
 


16/4 (I brist på tid och ideer så får det bli den här låtens som blir dagens klipp, Boy George, kan man ens kalla honom människa?)

 



/Styrelsen

Dagens klipp. 15/4

Dagens klipp
 
/styrelsen

Dagens klipp. 14/4

Dagens klipp!
 
/Styrelsen

De 5 mästarna i öst!


Dagens klipp. 13/4

Ursäkta den dåliga uppdateringen under helgen. Här är iaf dagens klipp!
/Styrelsen

Dagens klipp. 12/4

Detta blir då dagens klipp!


/Styrelsen

Natt bio!

Det var vi 21:30 tiden stora bocken bruse ringde mig! "Ska du med på bio?" hörde jag han snyfta. "Om du e med e jag med" talade jag högt. Sagt och gjort. Lilla fåret Sig och Sigs nya hona skulle även med. Filmen fick beröm för att vara läskig i dn. Bruse, störst av oss alla, tyckte att vi skulle förbereda oss.
  • 10 m rep
  • ficklampa
  • livgång
  • morötter (lilla fåret Sig)

Ted är ett stort skämt.

Som alla vet är Ted en otroligt fantasilös människa, han kommer inte på några egna ideer, snor allt från oss. Nu har även en av dom trogna gjort en blogg för att visa vilken mupp han är!

http://teddansuger.blogg.se

NJUT, se vad hästen lyckas med.
Filmen när ted gråter är favoriten!

Vi på Mäster crew, vill med detta inlägg säga att allt ni ser och läser om Ted, är påhittat eller stulna idéer. Är det honom ni vill läsa om? Stanna här i värmen på http://measter.blogg.se och besök gärna en av våra flitigaste läsares nya blogg http://teddansuger.blogg.se

MVH
Mäster Crew

/Styrelsen

Dagens klipp. 11/4

Äntligen fredag och efter gårdagens succé av dagens klipp kommer här fredagens klipp!
/Styrelsen

Inlåst - endast papper och en overhead.

Tidigare idag så hände något märkligt. Jag och mina kära traskade runt när en av oss plötsligt sliter i handtaget och dörren glider lätt upp. In kliver vi med stormsteg och dörren stängs och Räk låser in oss. Snabbt börjar Myr pilla på overheaden och varför inte göra konst av det. Kanske går det att binda ihop med olika tankar. Efter hårt arbetande och ett skärsår i pekfingret är det äntligen klart. Resultatet, blir som alltid, Lyckat!


Notera att mannen i vit tröja (höger hörn på bilden) inte kan slita sin blick från vårt verk.

/Rets


Veckans Citat. 10/4

"Bjud aldrig en yrkesfiskare på fisk på en söndag" sa Bengt Arvidsson medans han rensade fisk. Bengt är en oerhört välutbildad geografilärare och specialist på fisk och skaldjur.
image29

/Styrelsen

I hoppet om tron, förändring är ett faktum! Tillfälligt?

Varje Onsdag, ja kanske till och med varje dag för några av oss äter vi utav detta i skolans matsal, nämligen fil och flingor. Denna tradition bröts idag på ett häpnadsväckande vis, när jag och en av hästarna upptäckte förändringen, den stora förändring som vi länge hoppats på, men inte vågat tro på. Vem kunde ana att vi, just denna dag skulle få en annan fil (det var yoghurt förresten), av smaken Jordgubb. När jag och och mitt föl upptäckte detta blev vi helt exhaltherade och slängde utan någon som helst tvekan vår nyupphällda fil i papperskorgen, för att istället ta ett lass av den nya yoghurten. Smaken var över godkänt, krämig, men kanske lite för mastig? Vi blev iallafall mer mätta än vad vi hade kunnat ana. Som tur var så hann just vi ta av yoghurten innan den tog slut, ty inte många fick smaka av denna sensationella förändring.

Vågar vi hoppas på fler överraskningar?
Det vill vi gärna.
image3
En bild på det oförglömliga ögonblicket. (Notera att det står yoghurt endast på den ena byttan, fast det är samma (?) innehåll i dem båda)

// Styrelsen

Kongo Göran, mannen som inte kom tillbaka

När jag gick i 9:an fick vi en ny NO lärare vid namn Göran. Han berättade att han var uppväxt i Kongo för hans föräldrar jobbade som läkare där. Därför fick han namnet "Kongo Göran". Göran var extremt hårig och brösthåret hängde ut flera centimeter från skjortan. Man såg direkt att han var ganska osäker som person. En dag hade vi en labblektion med Göran, vi kom in i klassrummet och gick och satte oss. Plötsligt kände vi en hemsk doft som luktade gammal fågel mage. vi börja direkt titta på varandra och anklagade varandra för att ha pruttat. Efter ett tag erkännde Göran att det var han som hade pruttat, hans sa att han inte hann till toaletten... jag tror fortfarande att han bajsade på sig, jag aldrig skrattat så mycket i mitt liv. De är inte ofta en lärare erkänner att de har pruttat för sina elever..

En annan dag skulle vi till gamla stan med Kongo Göran, allt gick bra tills va skulle åka hem och de här är helt sant Göran kom aldrig tillbaka. Vi fick ha en vikarie resten av terminen....



Göran var en av de sjukaste människorna jag träffat hoppas han har de bra, var än han är...

Att sälja ett vapen till ett skadeskjutet djur är inte de vackraste man kan göra

// Myr  

Dagens klipp. 10/4

Vi har nu något som heter dagens klipp! Varje dag framöver kommer vi dela med oss av våra bästa klipp.




/Styrelsen

Inställd styrketräning

Inställd styrketräning!

Nu sitter man här i en sketen stol och bara väntar...
Nu är frågan vad man ska lägga vår tid och kraft på:


  • Frisbeegolf
  • Hänga på youtube
  • Klia sig bakom örat


 

Det här hittade jag när jag ödslade min dyrbara tid på youtube.

/Styrelsen


När han väl bestämde sig!

APRIL, SNÖ.. För en vecka sen skuttade man runt med t-shirt och lirade boll.
Vad hände?
  • Arbetslöshet
  • Säsongsresande
  • Slumpen
Men det finns inte så mycket att göra, man får ta nya tag och hoppas på en öppning. Kanske försöka visa sitt missnöje med hjälp av olika tecken. Dessa hala och slaskiga gator kan man aldrig lita på, vid lunchtid idag stod jag och inspekterade en stolpe och just då märkte jag att en ovanligt lite farbror drog en rejäl vurpa på stadsgatan. Men det finns ju inte så mycket att göra, även om jag skulle gått fram till honom skulle ju han börjat ryta som vilken farbor som hellst.

JAG VAKNA EN NATT MED LÄNGTAN EFTER SOL!

image27

//Räk

Den gamla kammarn!

Nyss hemkommen från dom mer sydliga delarna. Riktigt pissväder om jag får säga så. Appropå kammare, det var väl någon gång, jag minns inte så väl, som några personer från mästar-bloggen skrev en låt. Det tog ju inte allt för lång tid innan den publicerades, och sedan blev igen känd i andra delar av landet! Hur som helst så är det en ritkig skönsång! Iaf efter ett par näbbjugg!

Den gamla kammarn! ORIGINALET.
njut...
 

Kammare vs Farstu

Kammare eller farstu, vad säger ni?

En kammare är inte ett stort verk, men med den yttersta bekvämlighet. Koppla av, ta en drink eller bara njut av stunden i nuet. Kammarn är otroligt underskattad och har det mesta man kan tänka sig.
  • Lugnet
  • Låg stressfaktor
  • Trygghet
En farstu är det första man ser när man kommer in i en underlig men ändå spännande miljö. Jag skulle säga att farsun är ett av de viktigaste rummen i ett hus. I en farstu kan man umgås men ändå fira en vinst.
  • Högt i tak
  • Umgänget
  • Lyckad kväll
Som erfaren stadstyp blir jag tvungen att tipsa och lägga fram ett förslag om den perfekta kammaren. Jag föredrar att just du förvandlar ditt sovrum till en förvuxen sängkammare.

//Räk

Häxkvinnan

En eftermiddag för några veckor sen så satt jag och mitt föl och fikade nere på konsum. I samma stund som jag skulle sätta den goda saftiga munken lång ner i halsen dyker plötsligt, en vad jag skulle kalla det, en extrem "häxkvinna"! Tur som jag hade råkade jag fånga det/den på film, se och njut!



Hälsningar från mäster!


Att vara bergskurd

Vi vet alla att de flesta kurderna bor i bergen i mellanöstern. När jag var på resande fot genom mongoliet, så tänkte jag hade kunde att en sväng till bergen där min gode vän Musko som är bergskurd. Jag red på en skogsmyra till hans by. Byn bestod av två grottor och en farstu. Jag skakade hand med hans moder Hynn. Hon var väldigt trevlig och hade två tänder sm hon slippade på kvällen. Jag och musko tog en gammelfika och skrattade åt hans enbenta broder gybbet. jag kunde inte stanna länge så jag åkte hem på kvällen. När jag satt på planet hem tänkte jag att de här var en onödig resa....


Musko. Min gamle vän

// Myr

Bloggreklam, rent idioti.

Åter igen skrivs det i världens mest uppskattade blogg! Jag har precis parkerat mina stallhästar bakom grannens hammok, och nu är det dags för ett inlägg av ren idioti! Många vill att den där runda, blonda saken som är emot djurplågeri men som ändå bär en mössa av päls, vid namn blondinbella ska göra reklam för deras blogg i hennes helt ointressanta blogg. Men det är inte det som gör det hela idiotiskt! http://teddan.blogg.se, vår allas riktigt käre vän får smygreklam. Det är första, och absolut sista gången någon får reklam! Det är idiotiskt! Helt emot reglerna!

Om Jakobsen på 4b visste något, skulle vi alla få ge bort minst 16 hektar mark till honom. Kanske skulle även stor-lasse på 9an ryta till. Så kära läsare, håll det hemligt.

/Rets

Tuff start. Inne VS Ute

Tjabba bloggen! En tuff start på veckan, och eftersom flera av oss som fortfarande ligger i lä så har jag fått lasta av alla polacker alldeles själv nere hos Bygg-hasse på stora baghossen. Reiwalski skulle självklart börja tjafsa om sina inkomster och utgifter, så som den björkssporre jag är så lät jag inte nedslås.
Nedan följer min lista!

INNE:
Munkar.
Utlandssemester.
Allsång.

UTE:
Magtröjor.
Skärpet i midjan.
Kasettband.

/Rets


Att sakna någon!

Att sakna någon, är bland det värre som kan hända någon. Man kan få sånt ohag i magen och en känsla som viker sig och ibland lägger sig på tvären och blockerar strupen. Rädsla förekommer mycket ofta, mest för att man inte vet vad som händer men även för att man är så saknad! Något som sällan förekommer är känslan nu-är-jag-hemma-och-ska-aldrig-gå-tillbaka. Jag minns när jag hade den första gången, sommarn 98 då vi var i värmland och fiskade och min farfar gick till ån för att klia sig i skägget. Jag visste inte om det förens det var "out-of-date" och farfar dog av kalvstrupning året därpå.

Några saker som är mer saknade än andra:
  • Singel-anton-röra-på-andra-tjejers-rumpa
  • Socialister
  • Rederiet
  • högerextrem politik
  • Judar, speciellt den judiska rasen
  • olika typer av salvor / krämer
  • Jackie Arklöv
// Gnep

En pensionärs livskvalitet

Den ständiga frågan: Hårt bröd med stark ost eller Långkokt staffan gryta?

Som pensionär han man all tid i världen när det gäller förberedelser, spänning och frustration.
  • Förberedelser: När det gäller att skaffa ett typ av försprång inom framförallt matlagning.
  • Spänning: Att prestera, tänk dig en farbror som inte nöjer sig med sitt bakverk.
  • Frustration: Här kommer drycken in och sätter ett  tydligt spår efter sig men glöm inte receptet, det har alltid stor inverkan.
Som sagt gäller det att förbereda sig, en pensionär har otroligt mycket ledig tid och bestämer sig för att lägga all möda på en extremt långkokt staffan gryta.
Däremot bör en psykiskt svagare person inte sätta sin hälsa på spel och kanske livnärar sig på ett kraftigt men ändå fylligt hårt bröd med stark ost.

Vad man än väljer blir man en ännu gladare och säkrare människa!

image26

//Räk


Modeblogga, inget för oss!

Många anser att en blogg utan Klädmode, Caféer, Smink osv, inte har rättigheter att få kallas blogg. För att få tyst på det eviga tjatet om klädmode och annat tråkigt ska vi väl för f*n ta tillfället i akt att skriva något helt onödigt och inte ens ett hypotetiskt inlägg om kläder.

                                                     


Det är alltså här vi handlar! Varför lägga pengar på dyra jeans och väskor av skinn när man endast får en tiondel av de kläder man kunde fått egentligen för samma pris. Jag hade en ide om att alla kunde väl gå klädda som dom gjorde på medeltiden? Medeltids-outfit. Det är mode... det är knappast dyrt, och fasligt fult är det verkligen inte. 

                                                                     

Skärpning Sverige! Och skärpning era modebloggare!

Tillbaka! En tillfällighet?

Äntligen! Visst är det förvånande?
Inte ett dugg. Efter veckors saknande av flitigt skrivande och underbara läsare så har väl dom flesta känt att något saknats och inte riktigt uppdaterats i bloggvärlden. Visst stämmer det. Nu är measter tillbaka! Med nya underbara och akut-roliga inlägg om allt mellan vålttagsgetter och och goat-smör.

Inte nog med det! Nu har även measter en ny design på bloggen för att ge er läsare känslan av det nya measter! Vi hoppas att alla ni som en gång varit trogna ska trivas, skratta, sörja med oss och varför inte, som vi och många andra, ha measter.blogg.se som din nya startsida! Vi förgyller din vardag. Nedan följer en bild av två getter, som vi förmodligen aldrig får veta något om. Men var är det dom säger? Kanske skriva en pratbubbla till bilden?


RSS 2.0